Wie is de lul Recensies
Wij ontvangen graag zoveel mogelijk recensies! Na het uitje kunt u de recensies mailen naar info@wieisde-lul.nl. Uw recensie komt dan direct in onze lijst met de laatste 15 recensies. Bedankt!

Wie is de lul is een compleet nieuw uitje, geïntroduceerd in februari 2015 en slechts een paar keer gespeeld tot op heden.
Wil je écht origineel zijn? Boek dan Wie is de lul! (Een recensie achteraf stellen wij meer dan op prijs!)

Albert Heijn
Wij hebben ons laten verrassen door deze heren. En zeer positief! Bij elk monument staat iemand klaar van het wie is de lul team om de groep te ontvangen en er een leuk verhaal over te vertellen (wat leuk is voor de wat ouderen, maar ook zeker voor de jongeren, er zit in elk verhaal een leuk stukje humor verwerkt). Vergelijk het niet met een stadstour, waarbij de gids bij elk monument 15 minuten alles verteld wat er maar te vertellen is. Dan kun je beter ergens anders boeken. Dit spel is gemaakt voor groepen die gewoon een leuke middag willen hebben, die lol willen hebben, en daarbij ook nog eens wat cultuur willen snuiven op een leuke manier. Als bedrijfsuitje was dit een zeer geslaagde middag, en zoals gezegd: we waarderen het enthousiasme en de spelinsteek zeer erg! Kortom, goed geregeld, leuke mensen en door de insteek van het spel was iedereen bij ons erg enthousiast. Dank.

Richard van Geel
Vooraf wisten we natuurlijk niet helemaal wat we moesten verwachten bij wie is de lul. Maar achteraf kunnen we alleen maar zeggen dat het meer dan de moeite waard was. Het was een leuke strijd tussen elkaar om steeds maar weer niet de lul te zijn. We kunnen het iedereen aanraden om dit spel te spelen. Zeker met de enthousiaste spelleiding die wij hadden.

Vriendinnengroep ‘De Zingende Nachtegaaltjes’
Ik ben trots dat wij als eerste dit spel hebben mogen spelen tijdens ons vriendinnenweekend. In de avond hebben we nog heel veel gelachen om iedereen die ’s middags weer eens de lul was. Heel erg bedankt voor alles.

Heineken
Wij vonden het een klein gokje om dit spel te boeken voor onze verkoopafdeling. Maar we hebben de gok genomen..
En zijn uiterst tevreden over het ‘Wie is de lul’ spel!

Erg leuk bedacht, het spel loopt lekker door, leuke verhalen en vragen die voor iedereen leuk waren. Daarnaast is het simpelweg gewoon grappig wanneer een team een vraag fout beantwoord. De opdrachten zijn zo gemaakt dat je niemand lastig valt en ook écht alleen jezelf voor lul zet!

Namens ons een zeer positieve recensie. Aanrader voor iedereen die een keer wat anders wil en flink wil lachen en ook nog eens iets van de stad wil zien!